Post by tanglandpobitdogt on Feb 11, 2022 5:03:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Променяйте трудно печелене на микроби
Тази игра е гадна, спечелих много храна, но дори не мога да я използвам, защото имам нужда от много скъпоценни камъни, за да развия първо дракона си и наистина са необходими много скъпоценни камъни!!🤬, за да развия един дракон.
лоша игра. Искам стара версия. старата версия е добра
страхотна игра, но има един проблем има твърде много добавки и когато искате скъпоценни камъни, трябва да гледате добавка и това е толкова досадно, особено когато не съм в настроение, така че моля, поправете това!! но страхотна игра, така че аз съм много дразнеща. оценете го с 4 звезди И все пак ви го препоръчвам!!!!!! Приятен ден
Тази игра се нуждае от по-оригинални дизайни на дракони. Най-много, ако драконите са преоцветени, ако драконовата долина е и ме разочарова, че не можете да опитате да направите свои собствени дракони.
Тази игра е любимата ми игра. Драконът е много красив и драконът с двойна глава е много бавен, но аз харесвам тази игра много и зеленият дракон е много мощен
харесвам музиката като pvp, но понякога замръзваше и трябва да рестартирам лаптопа си, за да го накарам да работи
Мислех, че графиката ще бъде страхотна, но неееее (основният проблем)
забавно е, но спира на всеки 10 минути и просто не знам как използва моите монети, те са маркирани като отрицателни!!!и изяде моите скъпоценни камъни, без да ги използвам! наистина ли е добър начин? мразя вашата система за контрол😡😠
سلام بازیش خوبه من عاشقشم نمیتونم پاکش کنم ولی همش هنگ میکنه یعنی دو دقیقه بازی میکنم گیر میکنه باید از بازی بیام بیرون دوباره برم داخل بازی تورو قران درستش کنید گوشیمم گلکسی جی 5 تورو خدا سریع درستش کنید ممنونم از لطفتون من 26 سالمه ولی واقعا عین بچه ها عاشق بازیش شدم
Това всъщност не е игра, а просто много сложна реклама
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulator wmx
Тази игра съдържа много удоволствие, харесва ми много, но силата на драконите не е много, отколкото изглежда, но има много малко място, не мога да управлявам драконите си, а също и няма мултиплейър игра, така че моля, поправете тези грешки, но играта е много Ниве, затова му давам 5 звезди
След 144-та битка не мога да играя битки
Харесвам тази игра и тази игра има безплатни скъпоценни камъни от wathing и x2, ако има мрежа
Удивително е, че обичам всички дракони и можете да се биете, също така е офлайн
невероятно мислене
Удивително просто... невероятно
Бих оценил по-високо, но докато играех, имах 2 милиарда монети, но се случи нещо и за секунди загубих всички тези монети и сега съм на -1 милиард монети, без дори да знам какво се е случило, има отрицателни суми на пари дори възможно в тази игра?
Не стартира, моля, проверете го, в противен случай ще го деинсталирам
Играта е наред, но спира бързо дори за секунда. Или мин. Не е честно
Много добре, наистина харесвам драконите, много са сладки. Това, което искам, е скъпоценният камък да е безплатен
играта е толкова забавно и wene аз паниран дракони аз получавах myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy favret дракон в играта на комета змея и плаче опитайте тази игра може чудовище leagen
За по стара версия
Това е много добра игра на игрите на Dragans и малко забавление като хода му и т.н. Но тази игра е много добра игра, всичко, което играете тази игра, се забавлява в тази игра
Тази игра виси много
Преди ми харесваше тази игра, беше моето детство, но сега е много по-лошо, отколкото беше. Вече не можеш да играеш и да й се наслаждаваш така, както можеше
Толкова съм щастлив, защото тази игра е толкова хубава
Това е лоша игра, която продължава да стартира, бих й дал 5 звезди, ако не ме разтърси толкова много.
Това е добра игра, но два проблема са толкова много скъпоценни камъни и едно яйце се излюпва за 1 час минути
Графиката може да е по-добра
Тази игра има малък проблем, тъй като виси твърде много. Подобрете я, тогава ще бъде добре за вас. Това подобрение ще ви осигури повече изтегляне и оценки.
в тази игра не обичам да използвам скъпоценни камъни, за да развивам дракони и да купувам дракони освен това това е забавна игра офлайн
Харесва ми, но се срива на началния екран на всеки 20 секунди.
много лоша игра винаги за 2-3 минути излиза и казва, че за съжаление е спряна и в най-добрия телефон. Имам redmi 6A и в него също не работи както трябва. моля, отстранете този проблем възможно най-скоро. Мисля, че е проблем с бъгове. моля, поправете го, за да мога да играя щастливо вашата радостна игра
Punch Bob Puzzle ahka
хубаво приложение, толкова много добро
Тази игра е толкова гадна...ако искате да надстроите дракона си, използвайте скъпоценни камъни...този скъпоценен камък не е лесен за мислене... Тази игра просто се нуждае от богат играч Lol
Мисля, че последователността на играта е глупава
Dragon village видя прекрасна игра, обичам я
Трябва да дадете повече скъпоценни камъни
Да, това е най-опийската игра, която съм виждал. Харесвам битката 1 срещу 1 дракон или всяка друга битка. Изтеглих много като тази игра, но те имаха 3 vs3, така че това е любимата ми игра
обичам го, но моля, направете земята по-голяма и я направете така, че повече дракони да могат да се бият и да правят повече дракони, обичам това, играя го всеки ден wifi или не е забавно да играя навсякъде, когато обичам това, ще му дам 5 звезди 🌟🌟 🌟🌟🌟 благодаря Tap pocket
добре е, но ми харесва. Но само едно нещо е, че когато докосна другия дракон, моят дракон удря само атака
не играта, която избирам
пълен v лошо тази игра не се забавлявайте старата игра е хубава искам стара игра dragon village тази нова версия е пълна vvvvvvvvv бедна
Хубаво
Страхотно е, че трябва да изтеглите и тази игра
Играех това от дете и беше забавно, но спрях да го играя, защото достигнах максимума или края и когато проверих тази игра отново и я играх отново. Много неща се промениха и беше тъжно, преди беше по-добре.