Post by tanglandpobitdogt on Feb 11, 2022 4:57:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
רק רכב אחד.... קצת חוזר על עצמו בגלל זה. וזוויות המצלמה מקשות על ראיית האקשן.
אני כל כך אוהב את המשחק היה לי אותו 9 שנים ברציפות, הדבר שאני שונא בו הוא כמה איטית ההורדה בשבילי אם היוצרים של המשחק הזה תיקנו את זה אז אני אתן למשחק הזה 5 כוכבים ראויים
כשהיה לי את זה בטאבלט שלי בדקתי את זה וזה היה מטורף ומדהים וזה היה מדהים וזה כל כך מטורף
אני אוהב את המשחק אבל אני מחכה לראות אם תתווסף תכונת עורך רמות בקרוב אז אני אדרג חמישה כוכבים
👨🏻🎤🇦🇺👩🏾🚒 סלינה קוורטנג
כיף מאוד ומצחיק
המשחק הזה עשוי היטב, אבל למשחק יש רק רמות שנעשו על ידי האנשים שיצרו את המשחק, אז הם צריכים להוסיף דפדפן שיוביל אותך למפות של שחקנים אחרים.
משחק מדהים שיש לו המון רכבים ואני רוצה להציע דרך להוציא את עצמך מהרכב.
אני אוהב לרסק את הגבר שלי
משחק טוב מאוד!!!!!
אני מאוד אוהב את המשחק הזה כי אתה צריך להתרסק אבל הדבר היחיד שחסר הוא חגורת הבטיחות וההגה
יפה נההההההה100%%%%%%%%%%%
המשחק הזה מדהים. אני זוכר כשכל היוטיוברים נהגו לשחק בזה ועכשיו כולם חושבים שזה כלום עכשיו. אני ממש שמח שמצאתי את זה גם בחינם, בהתחשב בעובדה את כמות השעות של כיף שאתה יכול לעשות עליו. זה כל כך כיף כי אין גבול לכיף.
כשאתה מתחיל אין לך מושג מה לעשות
המשחק הזה בסדר אני מניח שלפעמים יכול להצחיק אותך אבל פעם שיחקתי ROBLOX בסדר מה עושה משחקים 52 גם לתוך ROBLOX
Turbo Dismount™ 시뮬레이션 aab
ממש אוהב אבל צריך יותר כלי רכב בחינם
אם הייתי יכול לתת כוכב אחד הייתי עושה זאת. המשחק ממש לא עובד בכלל, ההיגוי הוא לא היבט פונקציונלי של המשחק עבור אחד. מה הטעם לקרוא לזה משחק ירידה אם אתה לא יכול לשלוט מתי הדמות יוצאת מהרכב. שיחקתי טוב יותר משחקי stickman dismount js
לא להוריד
טוב אבל אתה לא יכול להשתמש בכל המכוניות
סאב לנוטטאקו!!!!
הוא משחק מהנה אבל ברגע שאתה עושה את כל השילובים זה ממש משעמם .. ...... למה אתה עדיין קורא את זה
חומת תשלום של $4.50 במשחק
המשחק הזה לא עובד את האמירה שלו כל פעם מחדש
משחק ההורדה הגרוע ביותר אי פעם, אני לא אוהב אותו כי הוא תמיד מראה את הכניסה לגוגל פליי כשאני מנסה להוריד אותו הוא לא יופיע תקן את זה בבקשה!!!
הכי טוב שראיתי בחיים
לא יכול לשחק במפות או כלי רכב מהנים בלי לקנות אותם אבל משחק מהנה
לא שיחק עדיין, כי בכל פעם שאני מנסה להיכנס זה נמחץ ואני לא יכול להמשיך הלאה.
אני אוהב את המשחק הזה מאוד, אבל כשאני משחק הצליל משתתק ואני לא שומע כלום וכשאני מפעיל את המכונית הוא קופא מה שגורם לי לרענן את האפליקציה שהיא עושה את זה הרבה עכשיו אז בבקשה תקן את זה (אני' אני לא בטוח אם זה הטלפון שלי אבל עדיין)
מאוד לנסות ושון
Mech Arena ઍક્શન xag
לא נותן לי להוריד!! יש לי הרבה מקום, ואני משתמש בסמסונג, וזה לא מוריד. בכל פעם שהוא מוריד שוב ושוב, אבל לעולם לא מכניס את המשחק לטאבלט שלי.
משחק מהנה אבל צריך תוספות.. אבל זה בסדר. אתה צריך להוריד את המשחק הזה הוא ממש טוב.
זה משחק נחמד, אני מעריך אותו, הגרפיקה טובה אפילו שזה מצחיק מצחיק אותי! אבל היחיד כשאני הופך את הרשת שלי יש שתי מודעות שמגיעות אז כן! אבל הוא משחק טוב אני מדרג אותו ב-5 כוכבים כי זה מצחיק אותי! משחק מאוד מרשים אני אוהב אותו!
עדכון חדש אומר שהוא לא קורס אבל הוא עדיין קורה
Dantdm שיחק בזה באחד הסרטונים שלו
77ט
כל דבר ומצלמה ממשיכים לרעוד יותר מדי
משחק נחוי סיקה סבבה
זה היה כיף במשך 50 הדקות הראשונות, ואז זה נהיה משעמם.
אני אוהב את המשחק! למרות, זה יהיה מדהים אם תוסיף מטוסים וסירות, זה מדהים לראות כלב נלחם באוויר ואז מתרסק, או לקבל סירה ולראות אותה שוקעת, אבל עדיין משחק מהנה!
כשאני נכנס לאפליקציה היא פשוט קופאת והסרתי אותה והתקנתי מחדש הרבה פעמים ובכל פעם שהאפליקציה פשוט קופאת בבקשה תקן את זה כדי שאוכל לשחק בה
הורדת הטורבו פשוט כל כך לא נכונה שאתה יכול לשבור את הדמויות שלך מהראש, מה אם זה היה ראש לא היית משחק בזה אם הראש שלך היה שבור!!!!
משחק אני אוהב את זה אבל כשאני צופה במודעה בבקשה הפוך את המכוניות שלא השתמשתי בהן להישאר לנצח בקטגוריית הרכב בבקשה ותהפוך את כל המכוניות והמפות בחינם לנייד לנצח
אני לא אוהב את זה כי אתה יכול לשלוט ברכב כל מה שאתה שולט זה כמה מהר הוא נוסע אז לדעתי זה משעמם. הייתי נותן לו דירוג טוב יותר אם אתה יכול לשלוט לאן הרכב הולך אם אתה לא מאמין לי להוריד את המשחק לעצמך.
זה לא נותן לי להוריד את המשחק והוא אמר שזה לא נותן לי להוריד את המשחק וזה לוקח לך המון אחסון
האם אתה יכול להגיע למקום שבו יש יותר מכוניות במשחק במקום לקנות אותן
Turbo Dismount™ Simulación swq
LA BOOLBOOL שלם יש זאין גדול מעוד יא זונות