Post by tanglandpobitdogt on Feb 11, 2022 4:48:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε τον πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά είναι τόσο δύσκολο να νικήσεις τα επίπεδα που γίνεται πραγματικά βαρετό. Πρέπει να παίζετε χωρίς σκέψη τη μάχη ξανά και ξανά και ξανά για να προσπαθήσετε να νικήσετε ένα νέο κάστρο. Είναι λίγο πολύ ένα αδρανές παιχνίδι. Το έπαιξα για μερικές εβδομάδες, αλλά κάνω απεγκατάσταση γιατί δεν είναι πια διασκεδαστικό.
Grow Castle - Tower Defense আর্কেড aew
Πρώτα απ 'όλα, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και το έχω εδώ και χρόνια, ο λόγος που δίνω 4 αστέρια είναι ότι έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν από περίπου 2/3 χρόνια για εβδομάδες, τελικά έγινε βαρετό, αλλά το κατέβασα ξανά για να ξεκινήσω ξανά και κατάλαβα εκεί Δεν υπήρξε ούτε ένας ήρωας, ηγέτης, Tower δεν προστέθηκε τίποτα στο παιχνίδι από τότε, αυτό έχει τεράστιους ακόλουθους τουλάχιστον 20.000 πιστούς παίκτες που πληρώνουν 3,60€ για το gldn horn και βλέπουν 10+x διαφημίσεις την ημέρα, τουλάχιστον εσείς θα μπορούσατε να προσθέσετε νέα πράγματα σε μια ενημέρωση κάθε 3 μήνες
Είναι πολύ καλό, αλλά η απόκτηση χρυσού γίνεται πολύ δύσκολη. Φτιάξτε το επίσης για να μπορείτε να αναβαθμίσετε τις τρεις υποδοχές κτιρίου. Και μπορείτε να κάνετε τον εργάτη της πόλης λίγο διαφορετικό για το κινητό γιατί όταν φεύγουμε ή όταν σβήνουν οι συσκευές, οι εργάτες της πόλης δεν παίρνουν χρυσό, επομένως οι εργαζόμενοι είναι σχεδόν άχρηστοι, μπορείτε παρακαλώ να διορθώσετε ότι είναι δύσκολο να αποκτήσετε χρυσό με το πρόβλημα
τέλειο
Αυτό το παιχνίδι ήταν φοβερό...Μέχρι που ανακάλυψα τις προσθήκες Οι προσθήκες είναι προαιρετικές, αλλά είναι μακράν ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε χρυσό. Το εύρος χρυσού με το οποίο σας ανταμείβουν αυξάνεται όσο περισσότερο παίζετε και το ποσό είναι πολλαπλάσιο από αυτό που παίρνετε σε οποιοδήποτε δεδομένο κύμα, ακόμα κι αν έχετε μια πλήρη ρύθμιση χρυσού όπως έκανα εγώ, το πρόβλημα είναι ότι όλες οι πολλές αυξήσεις χρυσού στο παιχνίδι είναι όλες άχρηστες όταν η κύρια πηγή χρυσού προέρχεται από προσθήκες και δεν μπορείτε να κάνετε επαναφορά πόντους δεξιοτήτων σας χωρίς να ξεκινήσετε από την αρχή
Είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι. Το προτείνω σε όλους τους παίκτες εκτός σύνδεσης και στο διαδίκτυο
Τα πρώτα 80 κύματα και περίπου 33 επίπεδα είναι διασκεδαστικά εθιστικά, αλλά μετά από αυτό εμφανίζεται το πράγμα που θέλει να επιλέξετε έναν ήρωα και δεν μπορείτε να το παραλείψετε και όσο περισσότερο αποτυγχάνετε τόσο περισσότερο θα πρέπει να περιμένετε για να προσπαθήσετε ξανά. Κατέληξα να περιμένω σχεδόν μια ώρα μόνο για να πολεμήσω ένα κύμα. Εάν ο προγραμματιστής το δει αυτό, διορθώστε το
Αρκετά αξιοπρεπές παιχνίδι, δωρεάν, χωρίς αναγκαστικές διαφημίσεις. Τούτου λεχθέντος, οι διαφημίσεις αξίζουν τουλάχιστον δύο μάχες και χρειάζονται πολύ λιγότερο χρόνο. Οι δραστηριότητες της συντεχνίας είναι αρκετά περιορισμένες. Η αποστράγγιση της μπαταρίας είναι γελοία. Χωρίς εισόδημα εκτός σύνδεσης. Το παιχνίδι καθυστερεί λίγο καθώς προχωράτε. Δεν είναι πραγματικά προκλητικό με κανέναν τρόπο, οπότε δεν αποδίδετε όταν προοδεύετε. Χρόνος για να περάσετε εύκολα επίπεδα.
Το έπος του
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό με την αναβάθμιση και την απόκτηση νέων μονάδων για το κάστρο σας. Έφτασα στο επίπεδο 150 πριν το παιχνίδι γίνει κουραστικό και επαναλαμβανόμενο για μένα. Το σύστημα χαρτών όπου αποκτάτε μικρές πόλεις για εισόδημα χρυσού δεν ανταμείβει και φαίνεται σαν ένα κακό χαρακτηριστικό. Το καπάκι των κρυστάλλων φαίνεται αντίθετο με ολόκληρη τη λειτουργία αυτόματης μάχης που μπορεί να εφαρμοστεί. Το έπαιξε, βαρέθηκα και το απεγκατέστησα.
Γιατί δεν μπορώ να ενημερώσω, Διορθώστε το
Space Shooter: Galaxy Attack Árkádjátékok ddg
Είμαι παλιός παίκτης και μου αρέσει πολύ η εξέλιξη του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του έτους, θα ήθελα να κάνω μερικές προτάσεις για τον ταμία, ώστε να μπορείτε να βάλετε ακόμα περισσότερους ταμία και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αυτόματη μάχη, αναβάθμισα την ικανότητα που κάνει την κλήση να κληθεί μία φορά και ακόμα κι αν ο χαρακτήρας έχει πλήρη Χιθ, η αυτόματη μάχη εξακολουθεί να ενεργοποιεί τη δεξιότητα, ελπίζω η πρότασή μου να είναι καλή δουλειά για εσάς παιδιά συνεχίστε.👍
Grow castle παρακαλώ βάλτε αυτόματη μάχη με δράκους καθώς φαίνεται βαρετή η γεωργία πατώντας έτσι και αν μπορείτε να βάλετε αυτόματη μάχη κάθε ήταν και οι πόντοι της λειτουργίας κόλασης δεν αυξάνονται όταν παίζω κόλαση, οπότε διορθώστε το παρακαλώ, οπότε του έδωσα 2 αστέρια αν το η ζήτηση ή το παράπονο διορθώνεται θα δώσω 5 αστέρια καθώς είναι ένα ωραίο παιχνίδι καθώς και ωραίος τύπος arcade και υπάρχει ένα σφάλμα που λέει ότι απομένουν 3329 ημέρες στην εποχική κόλαση, οπότε παρακαλώ διορθώστε το
Υπέροχο παιχνίδι. Το καλύτερο από αυτό το στυλ έχω βρει μέχρι τώρα. Αλλά από το επίπεδο του παίκτη 400 είναι απλώς άλεσμα χωρίς νέα πράγματα εκτός από ταλέντα για ξεκλείδωμα. Μόνο το κακό πρέπει να αφήσει το παιχνίδι ενεργό στην αυτόματη μάχη για ώρες για να προχωρήσει. Λίστα επιθυμιών, περισσότερες επιλογές για backline εκτός από κανόνια ή τοξότες. Νέα κατηγορία όπλων για παθητικούς ήρωες όπως blue Defender ή μπάντα orc. Αυτό επηρεάζει τη βάση πάνω από όλα με ακόμη και Grey στατιστικά. Τρόπος για να πηδήξετε περισσότερα κύματα. Όπως μέχρι το δέκατο του τρέχοντος συνόλου σας. Ένα καλό παιχνίδι. Θα συνιστούσα.
Αυτό είναι καλό παιχνίδι, αλλά η πηγή του κρυστάλλου είναι τόσο αργή στην παραγωγή του κρυστάλλου
Η χειρότερη υποστήριξη ποτέ, αφαίρεσαν τον λογαριασμό μου από το παιχνίδι, δεν μπήκαν καν στον κόπο να με βοηθήσουν. Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι
Γεια σας δημιουργοί του grow castle. Δεν φάνηκε να έλαβα την απάντησή σας για την κριτική μου και δεν μπορώ να τη βρω. Γράψτε ξανά την απάντησή σας σε αυτήν την επανεξέταση. Ξέρω ότι φαίνεται λίγο εγωιστικό. Αλλά θα χαρώ αν το κάνεις. Ty
Το παιχνίδι χάλασε και έχασα πάνω από 300 κύματα εμπειρίας και εκατομμύρια σε χρυσό/πετράδια. Είχα και αγορές παιχνιδιών που χάθηκαν... το παιχνίδι λέει ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ με διακομιστές (Έχω κάνει εναλλαγή μεταξύ wifi και κινητής τηλεφωνίας και έκλεισα το τηλέφωνό μου) και όλη μου η πρόοδος έχει εξαφανιστεί. Ελπίζω να πάρω τα πραγματικά μου χρήματα ή την πρόοδό μου σύντομα.
Γεια σου μεγαλώνουν το κάστρο! Λατρεύω το παιχνίδι σας και η αυτόματη λειτουργία είναι η καλύτερη για λείανση ενώ afk. να διαλέξω τοξότες ή κανόνια;
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, ακόμα κι αν πιστεύω ότι αρχίζει να επιβραδύνεται γρήγορα όσο προχωρώ. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα σφάλμα (ή κατάλαβα λάθος τη μηχανική), οι περισσότεροι από τους ήρωές μου έχουν ρυθμίσει την τεχνητή νοημοσύνη στο NEAR και όμως, όταν βρίσκονται στην αυτόματη μάχη, ρίχνουν τις ικανότητές τους όλη την ώρα καίγοντας το MP. Επίσης, αν κατάλαβα λάθος σε τι χρησιμεύει και δεν είναι για αυτό, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια τέτοια δυνατότητα; Δεν έχει νόημα να δημιουργείς μονάδες ήρωες όταν είναι σώμα με σώμα και τα τέρατα δεν είναι κοντά σε κάστα. Ευχαριστώ
Dungeon Corporation P : (An auto-farming RPG game) · Fill Deluxe VIP · Fruit Pop Saga · Grow Zombie VIP – Merge Zombies · King of Defense Premium:
Λήψη Castle Rush - Tower Defense APK - Τελευταία Έκδοση 1.4.8.0 Για Συσκευές Android - χτίστε το κάστρο, καταπολεμήστε τους δράκους και σώστε το βασίλειό
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά εθιστικό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν γίνεσαι πιο δυνατός, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για σένα να ανέβεις επίπεδο και τόσα πολλά επίπεδα απαιτούν υψηλότερα και ισχυρότερα στρατεύματα, αλλά είναι πράγματι αδύνατο να γίνεις ένα, επειδή μερικά από τα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις δεν είναι τόσο για ανέβασμα επιπέδου. Θα χρειαστείτε πραγματικά χρήματα που θα σπαταληθούν για τίποτα.
Δεν μπορώ καν να το κατεβάσω
το πιο ηλίθιο tower Defense που έχω παίξει ποτέ. δεν χρειάζονται καθόλου στρατηγικές. απλά πιέζετε σε όλα τα στάδια με επαναλαμβανόμενο στάδιο για να λάβετε κέρμα n ωμή δύναμη. δεν αξίζει να παίξεις.
Είναι ένα καλό παιχνίδι... Αλλά η αυτόματη μάχη χρειάζεται αναβάθμιση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 3
του λείπουν τα γραφικά
πολυ καλο
Είναι καλό για ένα ατελείωτο αδρανές παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη αίσθηση ανταμοιβής/προόδου πέρα από το να αποκτήσετε περισσότερο χρυσό, δεξιότητες και μονάδες. Βρήκα τον εαυτό μου να πατάω άπραγα το κουμπί "fight wave" ξανά και ξανά, να ανεβάζω ένα skill/τοξότες/κάστρο, να ξεπλένω/να επαναλαμβάνω και να μην συμμετέχω ενεργά στο παιχνίδι.
Καλά το παιχνίδι απλά τα σπάει
Αυτό το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές. Ωστόσο, αυτό είναι ένα παιχνίδι που με μπερδεύει με την εφαρμογή του δέντρου δεξιοτήτων.